bmxforum

Hjelp og tips => Hjelp, jeg skal kjøpe ny sykkel => Emne startet av: Motorkid på 31 mars 2014, 01:11:26

Tittel: Hvilken bmx passer meg?
Skrevet av: Motorkid31 mars 2014, 01:11:26
Hei
Har da veldig lyst til å kjøpe meg en bmx sykkel, men er rellativt blank når det gjelder typer/merker osv.
Jeg er 1.70lang
Har tenkt å bruke den til triksing, men for det meste street. prisen må helst være under 5K
Har sett litt på denne:
http://fullrulle.com/bmx-raw.php (http://fullrulle.com/bmx-raw.php)
Hva dere tror?
Takk for all hjelp
Tittel: Sv: Hvilken bmx passer meg?
Skrevet av: cc31 mars 2014, 22:18:27
Her er hva jeg tror: Det der er mye penger å bruke på noe som kommer til å holde i ganske kort tid. I tillegg er det rar blanding av deler som hører til bmx og som er fra andre typer sykkel. Det er tydelig at de som har laget sykkelen ikke helt hva de driver med, og utifra hva butikken har skrevet om de forskjellige modellene er det ganske tydelig at heller ikke de har satt seg inn i BMX Freestyle. Foreslår du handler hos noen som kan dette ordentlig, mer info her: http://www.bmx.no/smf/index.php?topic=411.0 (http://www.bmx.no/smf/index.php?topic=411.0)
Tittel: Sv: Hvilken bmx passer meg?
Skrevet av: Motorkid31 mars 2014, 23:26:02
har da sett lit på bmxelement.no
men det var ingen bmx sykler med dreibart styre, hvor får jeg kjøpt sykler med dette? er det om så en mulighet for at det kan monteres på?
takk for all svar ;)
Tittel: Sv: Hvilken bmx passer meg?
Skrevet av: cc 1 april 2014, 03:54:18
Du tenker kanskje på om det er gyro eller vanlig bremsevaier (at styret er mulig å dreie får man da håpe om alle sykler)

Ja, det er et poeng om du virkelig vil ha det - men trenger du gyro? Det er mange som velger å droppe gyro fordi det er litt mer vedlikehold og litt vanskeligere å justere. Det er også veldig mange den dag i dag som kjører uten bremser.

Bare så det er nevnt:
Det er ikke noe problem å snurre styret en hel gang rundt selv med en helt vanlig bremsevaier så lenge den har litt ekstra lengde. Så snurrer du tilbake motsatt vei på ved neste triks eller når du har kjørt en full line. Se eksempel her: http://www.sundaybikes.com/wp-content/uploads/2013/01/BARSPIN.jpg (http://www.sundaybikes.com/wp-content/uploads/2013/01/BARSPIN.jpg)

Om du etterhvert lærer både dobbel barspin og dobbel tailwhip osv og du ønsker deg gyro kan jo det kjøpes løst: http://www.bmxelement.no/bmx/bremser/satellite.html (http://www.bmxelement.no/bmx/bremser/satellite.html)
Tittel: Sv: Hvilken bmx passer meg?
Skrevet av: Motorkid 5 april 2014, 00:02:56
hei
er det trykt å kjøpe bmx hoss boardshop?
hva er forskjellen?