Hovedmeny

Registreringsavtale

Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, i at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, truende, pornografisk, krenkende eller på annen måte er i strid med internasjonal eller amerikansk føderal lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Merk at det er ikke mulig for personalet eller eierne av dette forumet å bekrefte gyldigheten av artikler. Husk at vi ikke aktivt overvåker meldinger som legges ut, og kan dermed ikke holdes ansvarlig for innholdet. Vi går ikke god for nøyaktighet, fullstendighet eller nytte av informasjon som legges ut. Alle artikler og meldinger uttrykker meningene til forfatteren, og ikke nødvendigvis synet til forumet, personalet, datterselskap eller forumets eier. Alle som føler at en postet melding er kritikkverdig, oppfordres til å varsle en administrator eller moderator i forumet umiddelbart. Personalet og eieren av dette forumet forbeholder seg retten til å fjerne kritikkverdig innhold innen rimelig tid, hvis de finner at fjerning er nødvendig. Dette er en manuell prosess, så vær oppmerksom på at de kanskje ikke kan fjerne eller redigere bestemte meldinger umiddelbart. Denne reglen gjelder også informasjon i medlemsprofilen så langt det passer.

Du er selv ansvarlig for innholdet av de meldinger du legger ut. Videre godtar du å holde eierne av dette forumet, eventuelle relaterte nettsteder til dette forumet, dets ansatte og dets datterselskaper skadesløs. Eierne av dette forumet forbeholder seg også retten til å avsløre identiteten din (eller annen relatert informasjon som er samlet inn på denne tjenesten) i tilfelle en formell klage eller rettslige handlinger som oppstår fra enhver situasjon forårsaket av din bruk av dette forumet.

Du har muligheten til å velge brukernavn når du registrerer deg. Vi anbefaler at du benytter et passende navn. Med denne brukerkontoen du er i ferd med å registrere, godtar du å aldri gi passordet ditt til en annen person enn en administrator, for din beskyttelse og av gyldighetsgrunner. Du godtar også å ALDRI bruke en annen persons konto uansett grunn. Vi anbefaler også at du bruker et komplekst og unikt passord for kontoen din for å forhindre kontotyveri.

Etter at du registrerer deg og logger på dette forumet, vil du kunne fylle ut en detaljert profil. Det er ditt ansvar å presentere riktig og nøyaktig informasjon. All informasjon som forumeieren eller personalet anser for å være unøyaktig eller vulgær, vil bli fjernet, med eller uten forvarsel. Passende sanksjoner kan bli gjort gjeldende.

Vær oppmerksom på at for hvert innlegg blir din IP-adresse registrert, i tilfelle du må bli utestengt fra dette forumet eller din ISP kontaktet. Dette vil kun skje etter grove brudd på denne avtalen.

Vær også oppmerksom på at programvaren plasserer en informasjonskapsel, en tekstfil som inneholder biter av informasjon (for eksempel brukernavn og passord), i nettleserens buffer. Denne er KUN benyttet for å holde deg logget inne/ute. Programvaren samler ikke inn eller sender noen annen form for informasjon til datamaskinen din.